Vihdoinkin rohkenin kokeilla blogin kirjoittamista. Tähän blogiin minun on tarkoitus koota ajankohtaisia ajatuksiani ”harrastuksistani”. Valmistan käsitöitä kierrätysmateriaaleista, pidän hiilihydraattitietoiseen ruokavalioon pohjautuvia laihdutuskursseja ja toimin osuuskuntayrittäjänä. Blogini nimi kertoo paljon. Hämmästyshuttu on perinteinen suomalainen ruisjauhoja, puolukoita tai mustikoita ja kermaa sisältävä jälkiruoka, josta löytyy monenlaisia ohjeita. Ruokalaji on saanut nimensä kuulemma kun pohjalainen isäntämies kysyi ensi kertaa kyseistä ruokalajia maistaessaan: ”Mitäs hämmästyshuttua tämä sitten on?” Ensi kertaa blogiani lukeva voi ajatella samalla tavalla. Mitähän huttua tämä nyt on? Toivottavasti lukija kuitenkin yllättyy yhtä positiivisesti, kuin ensi kertaa hämmästyshuttua maisteleva ruokailija. Perinteisistä suomalaisista lähellä tuotetuista aineksista on saatu aikaan terveellinen herkku, johon ei voi kyllästyä.